Menü
Kosár

Hogyan várásolhat?

A vásárlás előtt Önnek regisztrálnia kell, a regisztráció megfelelő pontjainak kitöltésével. Ezután a kiválasztott termék melletti kosárba gombra kattintva azt belehelyezheti virtuális kosarába. Véglegesítésig még többször módosíthat, törölhet. Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt termékek összeválogatását, továbbléphet a rendelés véglegesítéséhez és a fizetéshez.

Hogyan kapja meg a megrendelt terméket?

A megrendelt árút futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás költsége a termékek méretétől, súlyától változhat. Megrendelés után munkatársunk minden esetben egyeztet Önnel a termékek kiszállítása előtt és pontosításra kerül a szállítás költsége. Telefonon történő megbeszélés alapján személyes átvételre is mód van.

Hogyan fizethet?

Futárszolgálattal szállítás esetében a rendelt termékeket fizetheti átutalással, vagy készpénzzel az árú átvételekor. Személyes átvétel esetében a megrendelt árut készpénzzel fizetheti. Átutalás estén a rendelést azután tudjuk teljesíteni, ha a teljes ellenérték megérkezett a számlánkra.

Rendelések teljesítése

A megrendeléstől a szállításig 3-7 nap szokott eltelni. Ha a beszerzés nehézségbe ütközik, úgy e-mailben értesítjük Önt, és egyeztetünk a teendőkről.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.