Menü
Kosár

Infravezérlésű csaptelepek

Az infra érzékelővel működő csaptelepek igényes megjelenésük mellett, jelentős mennyígésű vizet takarítanak meg.
Az infra csapok energia ellátása elemről valamint 220V hálózati tápellátással is. Termékeink megtalálhatóak a Gödöllői Kastélyban,
a Debreceni Stadionban és még országszerte számos nyagyforgalmú intézményben és otthonokban.

 

2014-ben a Debreceni Stadion vezetősége
az 
Intra C5143 infravörös csaptelepet választotta!

Az infra csaptelepekre 3 ÉV garanciát vállalunk.

Cikkszám: Intra 5125
Intra 5125 infravörös csaptelep. Az infra vezérelt termékek megbízható, biztonságos és időtálló technológiával készült, ötletes és gondosan megtervezett darabok. Használatukkal a vízfogyasztás azonnali és jelentős (kb. 80 %-os) megtakarítását érhetjük el. A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították,..
50 032Ft
Nettó ár:39 395Ft
Cikkszám: Intra C5143
Intra C5143 infravörös csaptelep. Az infra vezérelt termékek megbízható, biztonságos és időtálló technológiával készült, ötletes és gondosan megtervezett darabok. Használatukkal a vízfogyasztás azonnali és jelentős (kb. 80 %-os) megtakarítását érhetjük el. A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították..
51 746Ft
Nettó ár:40 745Ft
Cikkszám: IT INTRA C12
Infra érzékelős keverő mosdó csaptelep. Az infra vezérelt termékek megbízható, biztonságos és időtálló technológiával készült, ötletes és gondosan megtervezett darabok. Használatukkal a vízfogyasztás azonnali és jelentős (kb. 80 %-os) megtakarítását érhetjük el. A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyí..
42 208Ft
Nettó ár:33 235Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.