Menü
Kosár

Infravezérlésű csop. pissoir-öblítő érzékelő eXkluzív rejtett csavarozású előlappal, 150 mm-es műanyag dobozban, 230 V

Infravezérlésű csop. pissoir-öblítő érzékelő eXkluzív rejtett csavarozású előlappal, 150 mm-es műanyag dobozban, 230 V
Infravezérlésű csop. pissoir-öblítő érzékelő eXkluzív rejtett csavarozású előlappal, 150 mm-es műanyag dobozban, 230 V
0Ft
Nettó ár: 0Ft
  • Cikkszám: BK00303
Adatok
Érzékelési idő1 mp
Érzékenységmax 5 m
Késleltetés5 mp

Infravezérlésű csoportos piszoáröblítő műanyag dobozba szerelve, rozsdamentes előlappal készül (A megnevezésben jelölt típusokba a 230 V/24 V -os hálózati transzformátor is beépítésre kerül).
Tartozék a fényvisszaverő prizma, amely az elektronikus egység optikai középpontjától maximum 5 m távolságra szerelhető fel.

A csoportos piszoáröblítő a prizma segítségével infrasorompót alkot a pissoirok előtt. Az infrafényt megszakítva a szelepegységen (külön tétel) keresztül történik az öblítés, majd távozás után késleltetéssel fejeződik be.
Külön kérésre, időzített üzemmódú programozás esetén az öblítés távozás után kezdődik és a felhasználó által meghatározott időtartam után fejeződik be.
A készüléket javasoljuk 1 m magasan, a piszoárcsészék falsíkjára merőleges falba, a faltól kb. 40-60 cm-re beépíteni. Az első piszoárcsésze távolsága nem lehet kisebb 0,5 m-nél, mert az infrafény az ott tartózkodóról visszaverődik, és nem történik meg az öblítés.

- Működése teljesen automatikus, hiszen az öblítés emberi beavatkozás nélkül jön létre.
- Higiénikus, mivel az öblítés indítása nem kézzel történik.
- Külön szelepegységet igényel.
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
- Az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
- A elektronika 24 V; 50 Hz-rôl működik.
- A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre.
- Paraméterezhető, a mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan, beállítható az érzékenység (helyszínen is), az észlelési és az utánfolyási (időzített üzemmódban az öblítési) idő.
- A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).
- Az csoportos piszoáröblítő berendezés könyűszerkezetes falba is beépíthető.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.